Turmeric capsule

Preț special

259.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Pentru prima dată, doTERRA a combinat uleiul esențial de Turmeric cu extractul de turmeric, într-o capsulă dublu compartimentată special proiectată. Prin reunirea uleiului esențial de Turmeric cu extractul de turmeric, eficacitatea fiecărei componente este maximizată. Rezultatul este un produs revoluționar cu compuși bioactivi din plante, care creează o sinergie puternică unică între turmeroni și curcuminoide. Disponibile într-un format practic pentru uz intern, fiecare capsulă conține 2 picături de ulei esențial de Turmeric.

Beneficii principale

Extract de turmeric (rizom) cu curcuminoide.
Conține antioxidanți prezenți în mod natural.
Ajută la menținerea sănătății articulațiilor și oaselor.
Ajută la menținerea frumuseții pielii.
Susține producția și calitatea sângelui.
Susține funcția cardiacă.
Susține circulația sanguină.
Susține digestia.
Contribuie la funcționarea normală a intestinului.
Contribuie la colereza normală.
Ajută la menținerea eficacității sistemului imunitar.
Ajută la menținerea rezistenței la alergii.

Ingrediente

Ulei de măsline extra virgin, extract de turmeric (Curcuma Longa, rădăcină), agent de glazurare (hidropropilmetilceluloză), ulei esențial de Turmeric (Curcuma longa, rizom), agenți antiaglomerare (dioxid de siliciu, stearat de magneziu).

Utilizări

  • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
  • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.

Indicații de utilizare

A se administra 2 capsule pe zi.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute trebuie să consulte un medic înainte de utilizare. Nerecomandat copiilor sub 12 ani.  A se păstra la loc uscat și răcoros.

 

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.