Zendocrine Complex

Preț special

147.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Complexul dōTERRA ZendocrineT conține un amestec exclusiv de extracte din alimente integrale, formulat pentru administrarea pe baza unui sistem brevetat de administrare a enzimelor.

Ingrediente

Psyllium (Plantago ovata) (coajă), rubarbă (Rheum palmatum) (rădăcină), agrișă (Berberis vulgaris) (rădăcină și scoarță), iarbă de mare (Ascophyllum și Laminaria), extract din rădăcină de ciulinul laptelui (Silybum Marianum), făină de șofran (Carthamus tinctorius), cauciuc de acacia (Acacia senegal), osha (Ligusticum porteri) (rădăcină), nalbă (Althaea officinalis) (rădăcină), extract de păpădie (Taraxacum officinale) (rădăcină), usturoi (Allium sativum) (bulb), trifoi roșu (Trifolium pratense) (inflorescență), extract de brusture (Arctium lappa) (rădăcină), cuișoare (Syzygium aromaticum) (mugure), amilază, celulază, drojdie de magneziu, drojdie de mangan, hipromeloză vegetală, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloză vegetală.

Beneficii principale

 • Antioxidanții pot proteja de radicalii liberi și ajută în cazul unui aport alimentar deficitar sau al unei cantități crescute de nutrienți. Protecție împotriva acțiunii radicalilor liberi provocați de stres, alcool, expunerea la UV sau condițiile de mediu poluat. Activitatea anti-oxidantă și anti-îmbătrânire.
 • Complexul de detoxifiere Zendocrine doTERRA este un amestec de extracte naturale într-un sistem patentat de eliberare a enzimelor care sprijină funcțiile sănătoase de curățare și filtrare ale ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și pielii. Fiecare extract alimentar a fost selectat special pentru a susține capacitatea organelor de a furniza atât funcțiile de curățare și filtrare a corpului și de a susține capacitatea organului de a se debarasa de deșeurile toxice stocate.
 • Extract din scoarță și rădăcină de dracilă, extract din semințe de armurariu, extract din rădăcină de brusture, cuișoare, extract din rădăcină de păpădie, bulb de usturoi, inflorescențe de la vârf ale trifoiului roșu: vizează purificarea și funcționarea ficatului, ajută la filtrarea toxinelor din sânge.
 • Rădăcină de rubarbă, extract din rădăcină de brusture, rădăcină de păpădie, cuișoare:  vizează purificarea rinichilor.
 • Tărâțe de psyllium, rădăcină de rubarbă, clei de acacia, rădăcină de nalbă:  intensifică procesul de curățare a colonului și susțin sănătatea acestuia.
 • Rădăcină de osha, flori de șofrănel:  întăresc și purifică plămânii.
 • Alge marine brune kelp, extract din semințe de armurariu, extract din rădăcină de brusture, cuișoare, bulb de usturoi: ajută la eliminarea toxinelor din piele.
 • Sistem de suport enzematic:  amilază, celulază, fermenți de magneziu și mangan.

Utilizări

 • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
 • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.
 • A nu se depăși porția recomandată.

Indicații de utilizare

A se administra 1 capsulă în timpul micului dejun și cinei.

Precauții

Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute trebuie să consulte un medic înainte de administrarea de suplimente alimentare. Nu conține grâu sau produse lactate. A se păstra la loc uscat și răcoros.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.