Zendocrine softgels

Preț special

157.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Capsulele moi Zendocrine conțin Amestecul de detoxifiere dōTERRA Zendocrine, un amestec brevetat de uleiuri esențiale de tangerină, rozmarin, mușcată, ienupăr și coriandru. Capsulele moi Zendocrine asigură o modalitate rapidă și ușoară în care poți consuma Amestecul Zendocrine, fie că te afli într-o călătorie, te grăbești sau pur și simplu îți place să folosești capsulele moi pentru că sunt foarte ușor de utilizat!

Beneficii principale

Antioxidanții pot proteja de radicalii liberi și ajută în cazul unui aport alimentar deficitar sau al unei cantități crescute de nutrienți.
Protecție împotriva acțiunii radicalilor liberi provocați de stres, alcool, expunerea la UV sau condițiile de mediu poluat.
Activitatea anti-oxidantă și anti-îmbătrânire.

-Susține ficatul, sistemul digestiv și limfatic

-Detoxifiant hepatic

-Susține organele de detoxifiere și funcțiile de filtrare ale ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și a pielii. Ajută la curățarea corpului de toxine și luptă împotriva radicalilor liberi care pot încetini sistemele corpului (mai ales imun), dând o stare de greutate și lipsă de energie.

-Curăță sângele

-Util în dependențe, intoxicare cu metale grele, alcoolism, anemie, stări de furie, probleme la ficat/pancreas/vezică biliară, alergii, sindromul colonului iritabil, hepatită, obezitate

-Curăță ficatul și vezica biliară de emoțiile stocate, de furie, amărăciune și vină

-Induce emoțiile de mulțumire, acceptare și iertare

-Deschide chakra plexului solar

Ingrediente

Ulei de măsline extra virgin, amidon de porumb modificat, uleiul de tangerină (coajă), umectant (glicerină), ulei de rozmarin (frunză/floare), ulei de mușcată (Pelargonium Graveolens), agent de îngroșare (caragenan), apă, agent de umplere (maltitol), ulei de ienupăr (fruct), ulei de coriandru (frunză).

Utilizări

  • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
  • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.
  • A nu se depăși porția recomandată.

Indicații de utilizare

A se administra 1 capsulă moale pe zi.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare. A se păstra la loc uscat și răcoros.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.