ZenGest softgels

Preț special

129.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Capsulele moi dōTERRA ZenGest reprezintă modul convenabil și simplu de a obține beneficiile amestecului de susținere dōTERRA ZenGest. Fiecare capsulă moale vegetală conține 120 mg de ZenGest, amestecul de uleiuri pe care îl cunoști și în care ai încredere. Amestecul brevetat ZenGest conține o combinație unică de ghimbir, mentă, chimen, anason, coriandru, tarhon și fenicul pentru a oferi o senzație de calmare. Capsulele moi ZenGest sunt indispensabile pentru persoanele și familiile ce se află în deplasare!

Ingrediente

Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin (Olea europaea) (fruct), amidon de porumb modificat, umectant (glicerol), ulei de mentă (Mentha piperita) (plantă), ulei de ghimbir (Zingiber officinale) (rădăcină), agent de încărcare (maltitol) apă, agent de îngroșare (caragenan), ulei de chimen (Carum carvi) (sămânță), Arome: Ulei de anason (Illicium verum) (fruct/sămânță), ulei de coriandru (Coriandrum sativum) (sămânță), ulei de fenicul (Foeniculum vulgare) (sămânță), ulei de tarhon (Artemisia dracunculus) (plantă).

Beneficii principale

Ajută la susținerea digestiei. Contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal. Conține o combinație unică de ghimbir, mentă, chimen, anason, coriandru și fenicul. Contribuie la stimularea producției de lichide corporale digestive. Sprijină ficatul și funcția biliară.

– ajutor în dificultăți de digestie, calmează disconfortul abdominal, ajută organismul în senzațiile ocazionale de arsuri și deranjamente stomacale, în probleme de aciditate la stomac, în senzația de greutate, crampe și balonare, în greața matinală în timpul sarcinii, în caz de indispoziție, greață sau amețeală în timpul călătoriilor.

– eficient în cazul răului de mișcare

– poate fi un adjuvant în caz de colici

– susține organismul în caz de diaree, constipație, toxiinfecție alimentară

– ajută sistemul digestiv, sistemul nervos și cel respirator

– pe plan emoțional, înalță și stimulează mintea. În plan spiritual îi ajută pe cei deziluzionați, lipsiți de compasiune și speranță. Eliberează credințele vechi care sunt stocate în meridianul stomac, intestin gros și intestin subțire. Influențează chakra bazală, sacrală și a plexului solar.

Utilizări

  • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
  • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.
  • Nu depăși doza recomandată.

Indicații de utilizare

A se administra 1 capsulă moale pe zi.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare. A se păstra la loc uscat și răcoros.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.