Deep Blue Polyphenol Complex

Preț special

339.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Complexul Deep Blue Polyphenol DōTerra este un supliment special datorită extractului unic de rășină de Boswellia serrata, un ingredient care a fost studiat clinic pentru capacitatea sa de promovare a mobilității și a funcționării sănătoase a articulațiilor și mușchilor.

Ca și rășina sau tămâia, turmericul este și el utilizat de secole în practicile ayurvedice, fiind totodată și un ingredient nelipsit în curry-ul indian. În prezent, efectele calmante ale turmericului pentru articulațiile și mușchii suprasolicitați sunt recunoscute și apreciate de experții din întreaga lume. De asemenea, rădăcina de ghimbir este folosită de secole în Asia, atât ca și condiment, cât și ca remediu antioxidant pentru sănătate. Ghimbirul este printre primele condimente aduse din Lumea Nouă, recomandat de secole pentru beneficiile calmante naturale pe care le are.

Produsul conține extract de ghimbir, curcumină, resveratrol și alți polifenoli care calmează durerile ocazionale și disconfortul, susținând autovindecarea și puterea de regenerare a organismului.

Beneficii principale

Ajută la menținerea sănătății inimii.
Conține extracte de tămâie, turmeric, ceai verde, ghimbir, rodie și strugure (sămânță).
Poate fi utilizat împreună cu Unguent Deep Blue sau amestec pentru calmarea disconfortulu Deep Blue.
Capsule vegetale din HPMC fără lauril sulfat sodiu.
Ajută la susținerea unei vieți cardiovasculare conștiente.

Ingrediente

Extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber Officinale), extract din rădăcină de curcumă (Curcuma Longa), hipromeloză vegetală, extract de Boswellia serrata (rășină), extract din frunze de ceai verde (Camellia Sinensis), celuloză microcristalină, extract din fruct de rodie (Punica Granatum), extract din semințe de struguri (Vitis Vinifera), extract de Polygonum cuspidatum (rădăcină), stearat de magneziu, Silicat de calciu, dioxid de silicon, extract din frunze de mentă (Mentha Piperita), extract din semințe de chimen (Carum Carvi), maltodextrină.

Utilizări

  • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
  • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.
  • A nu se depăși porția recomandată.

Indicații de utilizare

Consumați 2 capsule pe zi împreună cu alimente; 1 capsulă dimineața și una seara.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare. Adresează-te medicului sau farmacistului dacă urmezi concomitent un tratament cu anticoagulante. Produsul nu este recomandat persoanelor care urmează un tratament cu anticoagulante. Nerecomandat copiilor cu vârsta sub 12 ani. A se păstra la loc uscat și răcoros.

 

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.