Past Tense

Preț special

123.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

PastTense este un amestec aparte de uleiuri esențiale cunoscute pentru capacitatea lor de a favoriza stabilitatea și echilibrul emoțional. Cunoscute pentru efectele lor calmante asupra corpului, uleiurile esențiale din PastTense induc instantaneu o stare de relaxare și calm. PastTense este furnizat într-un flacon practic cu bilă de 10 ml, pentru aplicare facilitată, fie că te afli la serviciu, la școală sau acasă. Aplică pur și simplu pe gât, umeri sau în spatele urechilor pentru a te ajuta la calmarea emoțiilor.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Mentha Piperita (mentă), ulei de Eucalyptus Kochii (frunză), ulei de Lavandula Angustifolia (levănțică), ulei de Pelargonium Graveolens, ulei de Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata (rășină), ulei de Boswellia Carterii, ulei de Illicium Verum (anason, fruct/sămânță), ulei de Mentha Spicata (frunză/tulpină), ulei de Rosmarinus Officinalis (rozmarin, frunză/tulpină), ulei de Coriandrum Sativum (coriandru, frunză/tulpină), linalol*, limonen*.

Beneficii principale

PastTenseTM este un amestec aparte de uleiuri esențiale cunoscute pentru capacitatea lor de a favoriza stabilitatea și echilibrul emoțional. Cunoscute pentru efectele lor calmante asupra corpului, uleiurile esențiale din PastTense induc instantaneu o stare de relaxare și calm. PastTense este furnizat într-un flacon practic cu bilă de 10 ml, pentru o aplicare ușoară, fie că te afli la serviciu, la școală sau acasă. Aplică pur și simplu pe gât, umeri sau în spatele urechilor pentru a te ajuta la calmarea emoțiilor.

Utilizări

  • Păstrează-l la îndemână la serviciu, în poșetă sau în geanta de voiaj, pentru a-l putea utiliza cu ușurință când pleci de acasă.
  • Masează PastTense la nivelul umerilor, gâtului și spatelui, pentru o senzație răcoritoare și reconfortantă.
  • Aplică PastTense la nivelul tâmplelor și cefei înainte de un test sau o prezentare în public.
  • Aplică pe încheieturi în timp ce călătorești pentru calmarea emoțiilor.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Recomandăm persoanelor gravide și celor aflate sub tratament să ceară sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.