Adaptiv Touch

Preț special

163.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Când ai nevoie de ajutor pentru a te calma, Adaptiv Touch e soluția. Păstrează Adaptiv Touch la îndemână, pentru a te ajuta să te liniștești în medii sau situații noi. Uleiurile esențiale CPTG se combină cu ulei de cocos fracționat, pentru a forma acest amestec calmant pentru bună dispoziție. Levănțica are efecte calmante, iar portocala sălbatică binedispune. Indiferent că te simți obosit sau agitat, indecis sau iritabil, Adaptiv Touch este alături de tine, ajutându-ți corpul și mintea să își păstreze echilibrul. Folosește Adaptiv Touch în combinație cu Adaptiv pentru rezultate sinergice.

Beneficii principale

Ajută la îmbunătățirea dispoziției.
Favorizează starea de liniște.
Calmează și binedispune.
Aromă calmantă și relaxantă.

Ingrediente

Ulei de Cocos nucifera (cocos), ulei de Citrus aurantium dulcis (portocală coajă), ulei de Lavandula angustifolia (levănţică), ulei de rășină de Copaifera Coriacea/Langsdori/Ocinalis/Reticulata, ulei de Mentha Spicata (floare/frunză/tulpină), ulei de Michelia Alba (floare), ulei de Rosmarinum Officinalis (rozmarin, frunză/tulpină), ulei de Citrus Aurantium Amara (portocală amară, floare), ulei de Liquidambar Acalycina/Formosana (rășină).

Utilizări

  • Păstrează acest flacon cu bilă în poșetă sau în ghiozdanul copilului– este practic, îl poți folosi când ești pe drum!
  • Folosește-l la un masaj calmant.
  • Aplică-l pe tălpi dimineața, pentru o stare mentală calmă și centrată.
  • Aplică-l ambele mâini sau încheieturi și atinge-le una de alta; repetă în funcție de necesități pe parcursul întregii zile.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern: aplică-l pe piele ca parfum, pentru îngrijire sau pentru masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă, alăptezi sau te afli sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. A se evita expunerea la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.