Supermint Touch

Preț special

143.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

doTERRA SuperMint Touch are la bază o formulă ce fuzionează perfect cele mai bune uleiuri de mentă de la doTERRA, pentru un amestec proaspăt, pur și convingător. Aroma sa mentolată, erbacee și dulce reunește uleiuri esențiale CPTG™ de Mentă, Mentă Japoneză, Mentă Citrată și Mentă Creață într-o bază de Ulei de Cocos Fracționat, gata de utilizare datorită flaconului Touch practic cu bilă. Prin aplicare locală, SuperMint Touch răcorește pielea și dăruiește o aromă revigorantă, energizantă. Pentru un efect revigorant, aplică-l pe parcursul zilei și bucură-te de calitățile acestui amestec puternic răcoritor.

Beneficii principale

Formulat cu uleiuri esențiale de Mentă, Mentă Japoneză, Mentă Citrată și Mentă Creață într-o bază de Ulei de Cocos Fracționat.

Prin aplicare locală, poate crea o senzație de răcorire pe piele, datorită conținutului ridicat de mentol.

Uleiul de Cocos Fracționat constituie o bază cu efect de calmare când este folosit în cadrul unui masaj, pentru dureri ocazionale.

Un produs esențial post-antrenament, deoarece oferă o senzație de reîmprospătare.

O fuziune erbacee de uleiuri esențiale de mentă, care poate avea un efect revigorant, pentru susținerea bunei-dispoziții pe tot parcursul zilei.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (Cocos), Ulei de Mentha Piperita (Mentă), Ulei de Mentha Canadensis (frunză/tulpină), Ulei de Mentha Citrata, Ulei de Mentha Spicata (frunză/tulpină), Linalol, Limonen

Utilizări

  • Încearcă SuperMint Touch pentru răcorirea pielii după expunerea la soare.
  • Folosește SuperMint™ Touch înaintea activității fizice prelungite, pentru a contribui la menținerea unei atmosfere de luciditate mentală și rezistență fizică sporită.
  • Folosește-l la un masaj calmant răcoritor, pentru a te bucura de senzația de reîmprospătare după antrenament.
  • Aplică-l pe punctele de puls, pentru o aromă revigorantă, energizantă.

Indicații de utilizare

Aplică-l în zona dorită folosind aplicatorul cu bilă. Diluează-l suplimentar cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilitate a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanele însărcinate, care alăptează sau se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte medicul. Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.