Peace

Preț special

219.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Acest amestec reconfortant este creat pentru a te ajuta să regăsești mulțumirea sufletească și calmul în tumultul cotidian. În amestecul pentru liniștire dōTERRA Peace™ se îmbină armonios uleiuri esențiale floral-răcoritoare, care-ți reamintesc cu seninătate că nu trebuie să fii perfect pentru a-ți găsi echilibrul mult dorit. Ia-o ușor, respiră profund și reconectează-te cu sinele tău calm, stăpân pe situație. Folosește doTERRA Peace pentru a contribui la starea de mulțumire sufletească și liniște. Pacea începe cu tine – și câteva picături din Amestecul pentru liniştire doTERRA Peace.

Beneficii primare:

Aroma amestecului dōTERRA Peace contribuie la inducerea sentimentelor de pace, liniștire și mulțumire.
Creează o aromă reconfortantă, perfectă pentru meditație și practica de yoga, prin uz extern.
Induce sentimente de pace, liniștire și mulțumire.
Realizat cu un amestec de uleiuri esențiale mentolate și florale, dōTERRA Peace contribuie la calmarea emoțiilor.
dōTERRA Peace include uleiuri relaxante și calmante, ca Levănțică, Măghiran, Vetiver și Ylang Ylang.

Ingrediente:

Ingrediente: ulei de Vetiveria Zizanoides (rădăcină), ulei de Lavandula Angustifolia (levănțică), ulei de Cananga Odorata (floare), ulei de Boswellia carterii, ulei de Salvia Sclarea (salvie), ulei de Origanum Majorana (frunză), extract de Cistus Ladaniferus (frunză/tulpină), ulei de Mentha Spicata (floare/frunză/tulpină), benzoat de benzil, salicilat de benzil, limonen, eugenol, linalool

Utilizări:

  • Aplică-l pe gât și încheieturi pentru a te ajuta să-ți regăsești pacea interioară.
  • Adaugă Ulei de Cocos Fracționat și folosește-l pentru un masaj liniștitor.
  • Aplică-l pe tălpi dimineața pentru a favoriza sentimentele de liniște și pace.
  • Aplică-l pe tălpi înainte de culcare.
  • Aplică-l pe ceafă, încheieturi și tălpi înainte de yoga sau meditație.

Indicații de utilizare:

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții:

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.