Terrashield

Preț special

93.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

TerraShield conține uleiuri esențiale și alte uleiuri de plante, cunoscute de-a lungul istoriei pentru protecția pe care o oferă în aer liber. Terrashield Spray este perfect pentru cei care vor să beneficieze de Amestecul pentru aer liber Terrashield, într-o sticluță practică tip spray, numai bună când ești pe afară.

Beneficii principale

  • Amestec de uleiuri esențiale alcătuit din Citronella, Lemongrass, Cedru, Cimbru, Mușcată și Mentă, într-o bază de ulei vegetal de susan.
  • Combină uleiuri esențiale cunoscute din vechime pentru acțiunea lor de protecție împotriva factorilor de mediu iritanți, având efect repelent, de ținere la distanță a insectelor.
  • Amestecul pentru aer liber TerraShield este formulat special pentru a putea fi utilizat de toți membrii familiei.

Ingrediente

Ulei de Sesamum Indicum (susan, sămânță), ulei de Cymbopogon Winterianus (frunză), ulei de Cymbopogon Flexuosus, ulei de Thymus Vulgaris (cimbru), ulei de Juniperus Virginiana (lemn), ulei de Pelargonium Graveolens, ulei de Mentha Piperita (mentă), citral*, geraniol*, citronelol*, limonen*, linalol*.

Utilizări

  • Aplică TerraShield pe picioare, brațe și gât sau pe alte zone expuse înainte de a ieși în aer liber.
  • Ia întotdeauna cu tine TerraShield în excursiile cu cortul sau la activitățile în aer liber.
  • Pentru o protecție sporită împotriva căpușelor, reaplică amestecul la 2 ore atunci când ești în mijlocul naturii.
  • Poți pregăti un amestec apos într-un recipient tip spray/cu pulverizator pentru a pulveriza pe păr, haine și încălțări.
  • Pulverizează sau aplică câteva picături în jurul ușilor, ferestrelor și cortului.
  • Difuzează Terrashield împreună cu Lemongrass, Purify sau Citronella pentru a ține țânțarii departe.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 20 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanelor gravide sau celor aflate sub tratament li se recomandă să ceară sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.