Volo Negru

Preț special

379.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Difuzorul Ultrasonic dōTERRA Volo™, disponibil în două variante – cu finisaje tip onix sau marmură –, este perfect pentru orice încăpere, atât acasă, cât și la birou. Prevăzut cu un capac din piatră de polirășină prelucrată manual și un design personalizat, în formă de diamante, difuzorul are trei opțiuni: fără lumină, cu lumină caldă sau cu lumină de chihlimbar. Acest difuzor unic beneficiază de un sistem de setări multiple, pe care le poți adapta după bunul plac. Astfel, te poți bucura de ritmul de difuzare dorit, imersat în aroma uleiurilor esențiale de Grad Testat Pur Certificat CPTG™.

Caracteristici ale produsului

Setări de una, trei și șase ore de difuzare, inclusiv la nivelul maxim.
Până la 14 ore la nivelul cel mai scăzut de pulverizare.
Acoperă până la 28 m2.
Lumină cu temporizator cu reglare automată a intensității luminoase.
Setări opționale de iluminat ambiental: fără lumină, lumină caldă și lumină chihlimbarie.

Umplerea difuzorului

Folosește apă curată de la robinet, la temperatura camerei. Asigură-te că nivelul apei nu depășește nivelul maxim.
Adaugă 5-12 picături de uleiuri esențiale dōTERRA. Poți adăuga mai mult ulei dacă vrei să obții un parfum mai puternic. Experimentează cu diferite cantități de ulei și află care este cantitatea potrivită pentru tine.

Curățarea difuzorului

Curățarea este un pas necesar pentru a te asigura că nu se formează depuneri de ulei pe aparat, ceea ce ar împiedica funcționarea corectă. Periodic, e bine să efectuezi un ciclu de curățare a difuzorului. Pentru aceasta, procedează în felul următor:

 • Umple difuzorul pe jumătate cu apă curată.
 • Adaugă 10 picături de oțet alb.
 • Lasă difuzorul în funcțiune timp de circa 5 minute, pentru a permite amestecului de apă și oțet să se disperseze în întregul aparat și să îl curețe.
 • Scurge complet apa din difuzor.
 • Folosind un bețișor de bumbac înmuiat în oțet, curăță locurile greu accesibile și colțurile difuzorului.
 • Clătește cu apă curată.
 • Folosește o cârpă uscată pentru a șterge difuzorul până este complet uscat.

 

Știai că…

 

Difuzoarele de aromaterapie de la doTERRA dispersează uleiurile esențiale la rece, pentru a nu modifica structura chimică a uleiurilor și pentru ca acestea să-și păstreze proprietățile terapeutice intacte. Funcționează cu ultrasunete, prin generarea de vibrații la o frecvență optimă, cu ajutorul unui disc localizat în apă. Aceste vibrații pulverizează apa rece și uleiurile esențiale, eliberând moleculele delicate într-o ceață microscopică, iar astfel, micro-particulele rămân suspendate în aer mult timp și pot fi absorbite foarte ușor la nivelul căilor respiratorii și prin piele.

Difuzoarele doTerra sunt special concepute pentru o pulverizare terapeutică, respectând regula conform căreia uleiurile esenţiale terapeutice nu se ard, nu se încălzesc, deoarece moleculele delicate de ulei esenţial îşi pierd efectul terapeutic prin descompunere termică.

 

Beneficiile difuzării

 

 • Ceața fină eliberată purifică și umidifică aerul
 • Particulele de ulei  suspendate în aer  vor reîmprospăta și îmbunătăți calitatea acestuia prin crearea de ioni negativi (Ionii negativi se regăsesc în stare naturală, în locurile bine oxigenate (păduri, lângă cascade), producând o stare de bine. Ionii negativi exercită o acțiune benefică asupra organismului și a psihicului, suscitând euforia psihică, acel sentiment euforic pe care îl avem atunci când suntem în mijlocul naturii. Prezența ionilor negativi duce la curățarea aerului prin neutralizarea particulelor de praf încărcate pozitiv care plutesc în aer, în sensul că acestea vor căpăta sarcină negativă si se vor “lipi” rapid de orice suprafață încărcată pozitiv. Praful așternut pe aceste suprafețe nu va mai pluti în aer și se reduce astfel riscul de fi introdus în plămâni.)
 • Proprietățile uleiurilor esențiale ajută la distrugerea microorgansimelor din aer și pot reduce și mucegaiul
 • Ajută la reducerea cantității de chimicale aflate în aer (poluare) și are un efect pozitiv asupra stării de bine emoționale și fizice
 • Ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute, a fumului de țigară, etc.
 • În funcție de uleiurile pe care alegem să le folosim, utilizarea unui astfel de difuzor poate să contribuie la susținerea imunității
 • Poate ajuta organismul în prevenirea afecțiunilor sezoniere
 • Ajută la eliminarea stresului și contribuie la o stare echilibrată mentală și fizică
 • Induce bună-dispoziție, vigilență, creativitate și atenție
 • Îmbunătățește calitatea somnului
 • Crește capacitatea pulmonară, poate alina iritațiile căilor respiratorii și ale nasului
 • Poate ajuta în alinarea durerilor și a tensiunilor din zona capului/cefei
 • Poate diminua iritabilitatea și starea depresivă
 • Oxigenează creierul, crește atenția și productivitatea muncii
 • Îmbunătățește concentrarea și eficiența întregului organism
cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.