Copaiba Touch

Preț special

157.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Copaiba Touch

Copaifera reticulata, officinalis, coriacea, langsdorffii, ulei fracționat de cocos

 

Familia botanică:

Leguminosae

 

Metoda de extracție:

Distilare cu aburi din rășină

 

Compoziție chimică:

Constituent principal: β-caryophyllene

Uleiul esențial de copaiba poate ajuta la calmarea sentimentelor de anxietate si susține sistemele cardiovascular, nervos, digestiv, imunitar și respirator.

circulatory-system-icon.pngdigestive-system-icon.pngnervous-system-icon.pngrespiratory-system-icon.pngimmune-system-icon.pngintegumentary-icon.png

 

Proprietăți:

Uleiul esențial de copaiba are cel mai ridicat nivel cunoscut de sescviterpene antiinflamatorii (peste 85%) și conține cea mai mare cantitate de beta caryophyllene (55%) dintre toate uleiurile esențiale cunoscute. Are proprietăți anestezice similare cu cele ale uleiului de cuișoare.

 

Beneficii principale:

1. Susține sănătatea sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos și respirator

2. Deși Copaiba nu conține canabinoide psihoactive, principalul constituent (cariofilina/beta caryophyllene) poate fi neuroprotector (ajută la liniștirea și calmarea sistemului nervos)

3. Puternic antioxidant

4. Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

5. Protejează celulele, susține sistemul imunitar, contribuie la o diviziune celulară normală

6. Curățător și detoxifiant

7. Susține funcțiile sănătoase ale tractului urinar și respirator

8. Protejează stomacul

9. Este renumit și pentru benefciile sale asupra dermei  (piele curată, limpede, fără pete)

 

Modalități de administrare și aplicare:

Aromatic

(inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii)

 Local/topic, pe piele

(1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)

 

Istoria plantei:

Uleiul de copaiba se folosește și sub denumirea de “balsam de Amazonia,” considerat din cele mai vechi timpuri de către indigeni ca fiind “uleiul vieții” datorită extraordinarelor proprietăți terapeutice.
Oleo-rășina extrasă din arborii de copaiba este un medicament tradițional  în Brazilia, care se prescrise de practicanții medicinii tradiționale din Amazonia, atât intern, cât și extern.

În medicina tradițională peruviană, se amestecă 3-4 picături de ulei copaiba cu o lingurință de miere de albine și se folosește pentru sănătatea gâtului. Se folosește și ca remediu natural pentru disconfort urinar și stomacal.

De altfel, în perioada 1820-1910, uleiul de copaiba era un remediu natural ce facea parte din farmacopeea oficială a S.U.A.

În 2002, cercetătorii brazilieni au confirmat eficacitatea uleiului de copaiba în susținerea sănătății cutanate, fiind considerat un puternic regenerant cutanat, emolient și cicatrizant.

 

Precauții:

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente:

Copaifera reticulata, officinalis, coriacea, langsdorffii, ulei fracționat de cocos

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.