Spikenard / Nard

Preț special

339.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

O plantă cu flori din familia valerianei, Nardul crește la altitudini mari în regiunile subalpine și alpine ale mulților Himalaya. Unul dintre cele mai importante beneficii ale uleiului esențial de nard este capacitatea sa de a induce o senzație de calm și relaxare, motiv pentru care este foarte apreciat în aromaterapie și meditație. Nard este utilizat de mai multe secole, tradițional pentru ungerea oamenilor de onoare și în practicile ayurvedice pentru sănătate din India. Astăzi, uleiul este utilizat la parfumuri și uleiuri pentru masaj de relaxare, datorită fragranței sale lemnoase, moscate. De asemenea, nardul este cunoscut pentru proprietățile sale de curățare și menținere a aspectului sănătos al tenului.

Ingrediente

Nardostachys jatamansi 5 ml

Beneficii principale

Uleiul de Nard are o aromă care binedispune și induce o senzație de calm și relaxare. Puriță pielea și ajută la obținerea unui străluciri sănătoase când este aplicat local. Se combină bine cu tămâie, ienupăr, mir sau vetiver. Având un parfum lemnos și condimentat unic, nardul este utilizat frecvent în industria parfumurilor.

Utilizări

  • Aplică-l pe unghiile de la picioare, pentru a avea unghii curate și sănătoase.
  • Adaugă Nard la o baie caldă de picioare, pentru a favoriza relaxarea.
  • Combină o picătură de Nard cu crema hidratantă, pentru un efect de netezire și catifelare a pielii.
  • Adaugă una-două picături la loțiunea de curățare a feței sau produsul anti-îmbătrânire preferat, pentru un ten luminos și sănătos.
  • Creează un parfum personalizat combinând nard cu unul sau mai multe uleiuri ca cele de cuișoare, chiparos, tămâie, mușcată, ienupăr, levănțică, mir, portocală sălbatică, trandafir sau vetiver.
  • Aplică una-două picături în spatele gâtului sau pe tâmple pentru a induce o senzație de calm și relaxare.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.