Copaiba capsule moi

Preț special

227.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Capsulele moi Copaiba CP+ au o formulă cu ulei esențial de Copaiba într-o bază de ulei de măsline, oferind o modalitate convenabilă de a te bucura de multiplele sale beneficii sub forma unei capsule moi vegetariene. Această combinație unică poate contribui la calmarea și confortul sistemului digestiv, printre altele.

 

Ingrediente

Ulei de măsline extravirgin, ulei esențial de Copaiba (Copaifera officinalis, Copaifera reticulata, Copaifera coriacea, Copaiba langsdorffi), amidon de tapioca modificat, umectant (glicerol), apă (aqua), agent de umplere (maltitol).

Beneficii principale

1. Susține sănătatea sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos și respirator

2. Deși Copaiba nu conține canabinoide psihoactive, principalul constituent (cariofilina/beta caryophyllene) poate fi neuroprotector (ajută la liniștirea și calmarea sistemului nervos)

3. Puternic antioxidant

4. Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

5. Protejează celulele, susține sistemul imunitar, contribuie la o diviziune celulară normală

6. Curățător și detoxifiant

7. Susține funcțiile sănătoase ale tractului urinar și respirator

8. Protejează stomacul

 

Utilizări

• Ia 1 capsulă în fiecare zi

• Suplimentele alimentare sunt o minunată modalitate de a-ți completa rutina, însă acestea nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
• Citește cu atenție toate atenționările și avertismentele înainte de utilizare.
• A nu se depăși doza recomandată.

 

PRECAUŢII

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Persoanele însărcinate și cele care alăptează, precum și cele cu afecțiuni medicale, ar trebui să consulte medicul înainte de a le folosi. A se păstra la loc uscat și răcoros. Data limită de consum și numărul lotului: vezi partea inferioară a sticlei.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.