Lavanda în casa ta

Lavanda este o floare relaxantă, atât prin culoare, cât și prin miros.

Știați că culoarea mov este culoarea regilor? Ea sugerează luxul, bogăția și sofisticarea.

Este, de asemenea, culoarea pasiunii, a romantismului și a emoțiilor. Mai mult, este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate.

Culoarea mov corespunde chackrei creștetului capului (Coroană) care este centrul iubirii universale şi manifestă voinţa de a servi pe alţii şi voinţa de a iubi. Este centrul de conștiință spirituală şi divină.

Culoarea mov calmează fricile și agresivitatea. Are efect calmant și echilibrant asupra sistemului nervos și întărește sistemul imunitar. Este o culoare cu efect purificator la nivel spiritual și fizic.

Dacă pe lângă culoare, adăugăm și flori de lavandă sau difuzăm ulei esențial de lavandă, căminul nostru va deveni, cu siguranță, o oază de relaxare.

Putem opta pentru câteva obiecte de decor, chiar și de mobilier, de culoare violet-lavandă. Iar dacă vrem să ne simțim ca în Provence, putem adăuga într-un colț și un ulcior cu levănțică pentru miros. Putem pregăti săculeți cu lavandă, buchețele de lavandă, perne de decor; putem decora masa cu șervețele mov și lumânări decorative; putem decora pereții cu tablouri cu câmp de lavandă, putem picta sau vopsi un perete în culoarea lavandei, etc.

Spor la relaxare!

Imagine similară
Imagine similară
Imagine similară
Imagine similară
Imagine similară
Imagini pentru lavender decoration bathroom

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.