Uleiuri esențiale pentru femei

Știai că există anumite uleiuri esențiale pentru femei care sunt folosite din cele mai străvechi timpuri pentru echilibru hormonal dar și pentru diferitele afecțiuni și provocări de sănătate feminină?

Uleiurile esențiale sunt folosite de mii de ani atât în scop terapeutic, pentru a ajuta la restabilirea sănătății și vindecarea bolilor, cât și în scopul înfrumusețării și promovarea unei stări de bine. Ele sunt un adevărat dar de la mama natură iar utilizarea lor este foarte frecventă și în lumea modernă pentru efectele lor pur și simplu magice.

Pe lângă faptul că au un miros absolut fabulos, uleiurile esențiale poartă în ele energia plantelor din care au fost extrase. Ele ne ajută atât în plan fizic cât și mental, emoțional și spiritual având extraordinar de multe beneficii pentru sănătatea noastră.

 

3 rețete de uleiuri esențiale pentru femei

Roll-on pentru sinergie hormonală

Acest amestec fabulos vine în sprijinul femeilor printr-o combinație inedită de 5 uleiuri esențiale într-o bază de ulei vegetal, care ne va oferi sprijin în menținerea unei stări de sănătate feminină.

Rețeta include: 10 picături ulei esențial de Clary sage (salvie), 7 picături ulei esențial de Lavandă, 5 picături ulei esențial de Geranium (mușcată), 4 picături ulei esențial de Bergamotă și 4 picături ulei esențial de Ylang ylang – care se adaugă într-o sticluță de tip roll-on (cu bilă) și se completează cu ulei cărăuș la alegere. Amestecul omogenizat se aplică pe abdomen, pe zona ovarelor și pe punctele de puls (în spatele urechilor, pe încheieturi sau glezne și pe piele în zone de proiecție a inimii), de două sau trei ori pe zi.

Roll-on pentru masaj lunar

Este un alt amestec excepțional pentru susținerea femeilor și include 4 uleiuri esențiale importante, astfel: 10 picături ulei esențial de Lavandă, 8 picături ulei esențial de Clary sage (salvie), 4 picături ulei esențial de Musețel roman și 4 picături ulei esențial de Ylang ylang – adăugate într-o sticluță de tip roll-on de 10 ml, completate apoi cu un ulei cărăuș la alegere. Amestecul se aplică pe abdomen, de câte ori este nevoie, în perioada menstruației.

Roll-on pentru senzualitate și cu efect afrodiziac

Dacă vrem să ne bucurăm de magia uleiurilor esențiale și să creăm un amestec special pentru senzualitate cu efecte afrodiziace, avem nevoie de 7 picături de Ylang Ylang, 5  picături de Jasmine (iasomie), 5 picături Rose (trandafir), 5 picături de Neroli și 15 picături Wild Orange (portocală sălbatică) care vin amestecate într-o sticluță de 10 ml de tip roll-on și uleiul cărăuș ales. Acest amestec se aplică pe punctele de puls și în spatele urechilor.

Aceste amestecuri sunt utile, însă nu sunt singurele pe care le recomand femeilor. Vă împărtășesc că uleiul meu esențial favorit este cel de Rose (trandafir), care este regina uleiurilor esențiale, al iubirii divine. Îmi place să aplic acest ulei pe inimă pentru că îmi oferă echilibru emoțional, crește libidoul și crește încrederea și deschiderea spre ceilalți.

Alte amestecuri brevetate fantastice pentru femei sunt Clary Calm sau Whisper.

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.