Steady

Preț special

114.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Perfect pentru utilizare zilnică sau la nevoie, Steady are o aromă delicată, plăcută și ușor fructată. Steady îți oferă beneficiile unice ale uleiurilor esențiale de santal amyris, brad balsamic, coriandru (sămânță) și magnolie, pentru un efect calmant prin uz extern. Aplică Steady pe ceafă sau pe încheieturi pentru a-ți regăsi echilibrul emoțional.

Beneficii primare:

Amestecul Steady are o aromă delicată și ușor fructată care poate favoriza alinarea trăirilor emoționale prin uz extern.
Conține uleiuri esențiale de Santal Amyris, Brad Balsamic, Coriandru (Sămânță) și Magnolie, într-o bază de Ulei de Cocos Fracționat.
Favorizează sentimentele de calm și stabilitatea emoțională.

Ingrediente:

Ingrediente: ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Amyris Balsamifera (scoarță), ulei de Abies balsamea (Balsam Canada) (scoarță), ulei de Coriandrum Sativum (coriandru) (sămânță), ulei de Michelia Alba (floare), linalool, limonen

Utilizări:

  • Aplică-l în zona cefei când te simți tensionat pentru calmarea emoțiilor.
  • Aplică-l pe încheieturi și mâini pentru liniștire.
  • Aplică-l pe tălpile copilului pentru a-l liniști înainte de a merge la școală.
  • Aplică-l pe ceafă sau pe tălpi după o zi plină de evenimente sau înainte de culcare.

Indicații de utilizare:

Aplică în zona dorită. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Precauții:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Posibilă sensibilitate cutanată. Persoanelor aflate sub observație medicală li se recomandă să ceară sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.