DDR Prime

Preț special

259.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

DDR Prime

Amestec pentru susținere celulară

DDR Prime este un amestec brevetat care ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ la nivelul ADN-ului celular. Uleiurile esențiale din DDR Prime asigură protecția antioxidantă și sprijină un răspuns sănătos la factorii de stres celular.

 

DDR Prime conține un amestec exclusiv de uleiuri esențiale combinate pentru a susține starea de sănătate generală la nivel celular ( menținerea celulelor sănătoase, eliminarea celulelor moarte și refacerea celulelor bolnave ) și are la bază studii și documentații clinice care atestă faptul că uleiurile esențiale pot oferi protecție ADN-ului și pot reface ADN-ul deteriorat.

 

Pe baza acestor studii, oamenii de știință de la doTerra au formulat DDR Prime, luând în considerare cele 3 nevoi ale celulei și creând o secvență de protecție care este specifică ADN-ului.

 

Pentru cazul în care acesta nu poate fi reparat, uleiurile din componența DDR Prime stimulează apoptoza ( o formă a morții celulare programate, proces prin care celulele declanșează auto-distrugerea proprie ca răspuns la un anumit semnal) iar pentru a elimina sursele de stres intern și extern au fost adăugate în blend și uleiuri esențiale puternic antioxidante.

 

Beneficii principale

-Sprijină integritatea celulară sănătoasă

-Protejează corpul și celulele împotriva stresului oxidativ

-Promovează sănătatea generală a celulelor

-Susține organismul în caz de provocări sezoniere, răceală, imunitate compromisă

-Susține sănătatea sistemului respirator și urinar/renal, printre altele.

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Supliment alimentar

 

Precauții

Posibile reacţii ale pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau sunteţi sub supraveghere medicală, consultaţi-vă doctorul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă şi zonele sensibile.

 

Ingrediente

Tămâie/Frankincense, Portocală sălbatică/Wild orange, Lămâiță/Lemongrass, Cimbru/Thyme, Cimbru de grădină/Summer Savory, Cuișoare/Clove, Niaouli (Melaleuca quinquenervia)

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.