Lavender Touch

Preț special

119.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Lavender Touch

Lavandula angustifolia

 

Familia botanică

Labiatae

 

Metoda de extracție

Distilare cu aburi din flori

 

Uleiul esențial de lavandă are un parfum proaspăt, dulce, floral care este calmant și revigorant. Fiind unul dintre cele mai versatile uleiuri esențiale, nu trebuie să lipsească din nicio casă. Este excelent pentru relaxare înainte de ora culcării, însă are și proprietăți echilibrante care sunt perfecte pentru asigurarea unor efecte energizante și revigorante.

Omul de știință francez René Gattefossé a fost primul care a descoperit aceste proprietăți atunci când și-a ars puternic mâinile într-o explozie din laborator.

 

 

Beneficii principale

1. Ocrotește funcțiile imunitare sănătoase, susține sistemul respirator, circulator

 

2. Induce calm și relaxare,  susține somnul profund, de calitate, poate fi un ajutor în stări de iritabilitate (masajul tălpilor, aplicat pe tâmple, ceafă, difuzat, inhalat)

 

3. Sprijină calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii

-Înțepături de insecte (se aplică o picatură de ulei de lavandă pe locul înțepăturii pentru a calma senzația de prurit și pentru a reduce roșeața)

-Arsurile minore, arsuri solare (se aplică ulei de lavandă nediluat direct pe arsură pentru a reduce disconfortul, roșeața și pentru a grăbi cicatrizarea)

-Tăieturi, zgârieturi, susține refacerea țesutului perineal

-Piele uscată, fisurată, buze uscate, cicatrici, vergeturi, iritații, erupții

-Combate excesul de sebum

 

4. Deblocarea canalelor lacrimale (se masează o picatură de ulei de lavandă pe rădăcina nasului pentru a debloca canalele lacrimale)

 

5. Rău de mișcare, greață, amețeli, disconfort abdominal

 

6. Mătreață, păr devitalizat, păr gras, scalp iritat (întărește și întreține părul și vârfurile)

 

7. Deodorant natural, ține la distanță mirosul de transpirație, creează un mediu alcalin

 

8. Insecte și molii (repelent)

 

9. Tulburări afective, dispoziție/stimă de sine scăzută, energie redusă, durere emoțională, incapacitate de a experimenta plăcerea, gânduri și simțiri de inutilitate, regret, vinovăție, neajutorare, ură de sine, trăsături melancolice

 

10. Slabă concentrare și ținere de minte

 

11. Susține sănătatea venelor, susține circulația sanguină, util în caz de picioare grele; relaxează și revigorează, îndepărtând senzația de oboseală și tensiune

 

12. Oboseală, tensiune în zona capului/cefei, suprasolicitare, șocuri emoționale, tensiuni psihice, stări de neliniște, perioade de efort intelectual și fizic intens,  epuizare fizică si nervoasă

 

13. Susține buna funcționare a sistemului nervos central

 

14. Dureri menstruale asociate sindromului premenstrual

 

15. Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

 

16. Accese de furie, supărări, indispoziție

 

17. Ciuperci, fungi, umezeală, mucegai

 

 

Influențe emoționale

 

-Uleiul esențial de lavandă este calmant, relaxant, readuce echilibrul atât la nivel fizic, cât și la nivel afectiv/emotional

 

-Calmează agitația, transformă rigiditatea și blocajele mentale. Este ca un balsam pentru plexul solar tensionat, când nervozitatea perturbă digestia, creează stare de epuizare, palpitații, tensiune.

 

 

-Inhalarea uleiului esential de lavandă amplifică numărul de unde beta de la nivelul creierului, inducând o stare sporită de relaxare

 

-Trezește conștiința la nivelul chakrei coroanei și combate atitudinea arogantă, cinică

-Calmează Pitta

 

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii

 

Istoric

La ora actuală, uleiul de lavandă este unul dintre puținele uleiuri esențiale care sunt încă listate în Pharmacopoeia britanică.

 

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

Lavandula angustifolia, ulei fracționat de cocos

 

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.