Pink Pepper

Preț special

153.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Piperul roz, deși are o denumire și un aspect asemănător cu piperul negru, este de fapt înrudit îndeaproape cu acajuul. Aroma sa ușor fructată și piperată este mai subtilă decât cea a uleiului de piper negru. Arbustul de piper roz, numit „molle”, era considerat un arbore sacru în cultura antică a incașilor, care utilizau toate părțile arbustului.

 

Beneficii principale

  • Pink Pepper mai este numit și “Ulei al Egalității, al Celebrării și Respectului Mutual”, încurajând acceptarea și compasiunea față de sine și față de ceilalți. Mai mult, ne ajută să ne prețuim propria persoană, fără a ne îndoi de abilitățile noastre. Utilizează-l când simți că ai dat curs gândurilor pline de judecată și critici față de alții sau când te compari cu aceștia.
  • Conferă o aromă revigorantă apei sau ceaiului.
  • Aromă ușor fructată și piperată care va conferi varietate și gust intens mâncărurilor. Înlocuiește piperul negru măcinat la aromatizarea cărnurilor, sosurilor și altor preparate.
  • Susține circulația sanguină
  • Susține sănătatea sistemului digestiv, util în provocări intestinale și gastrice
  • Ameliorează durerile ocazionale ale mușchilor și articulațiilor, util în caz de crampe sau spasme
  • Susține sistemul imunitar, respirator și hormonal

 

Indicații de utilizare

Pentru aromatizarea mâncărurilor.

 

Precauții

A se folosi doar diluat. A nu se consuma mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Recomandăm persoanelor gravide sau celor aflate sub observație să ceară sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.

 

Ingrediente

Poivre rose

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.