Tea Tree/ Arbore de ceai

Preț special

143.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Tea Tree / Melaleuca / Arbore de ceai

(Melaleuca alternifolia)

 

Familia botanică

Myrtaceae

 

Metoda de extracție:

Distilare cu aburi din frunze

 

Beneficii principale

-Susține sănătatea pielii

-Împiedică dezvoltarea ciupercilor, a mucegaiului

-Acnee, ten gras cu imperfecțiuni (un studiu a demonstrat că Melaleuca este la fel de eficient ca peroxidul de benzoat, dar fără efectele adverse negative asociate, pe care mulți oameni le-au experimentat, precum înroșirea, uscarea și exfolierea pielii)

-Susține sănătatea căilor respiratorii, ale plămânilor, ale sinusurilor; ușurează respirația (puternic decongestiv, expectorant)

-Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

-Susține igiena bucală

-Demachiant natural

-Scalp uscat, mătreață

-Întărește unghiile (se aplică local)

-Deodorant natural

-Foliculită (aplicat după epilat, împreună cu lavandă sau tămâie, menține aspectul sănătos al pielii)

-Mușcături de insecte, repelent

-Igiena spațiilor (uleiul difuzat are efect dezinfectant, anti-mucegai, îndepărtează mirosurile neplăcute, împrospătează aerul, etc.)

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare
  • Ca supliment alimentar (GRAS/FDA)

 

Istoria plantei

-În 1923 Dr. A.R. Penfold a descoperit că uleiul din arbore de ceai era de 12 ori mai eficient în vindecarea infecțiilor decât un alt antiseptic popular în acea perioadă, acidul carbolic.

-În timpul anilor 1930 și 1940, uleiul din arbore de ceai a devenit un antiseptic binecunoscut, iar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, soldații australieni au primit ulei din arbore de ceai în primele lor truse de prim-ajutor.

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

Melaleuca Alternifolia

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.