Mito2Max

Preț special

269.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Mito2Max – Energizant natural cu uleiuri esențiale

  • Fiecare organism uman este format din trilioane de celule și este uimitor să observăm sinergia dintre acestea. „Energia” necesară susținerii vieții provine de la mitocondriile din interiorul celulelor. Pe măsură ce îmbătrânim, mitocondriile din organismul nostru nu mai funcționează la fel de eficient. Ca rezultat, nu mai avem același nivel de energie și se produc mai multe deșeuri metabolice toxice. Sportul și activitățile de care ne bucuram în tinerețe pot deveni mai puțin plăcute. Unii oameni încearcă să își ridice nivelul de energie prin consumul de cafeină sau a altor substanțe energizante, care pot oferi un stimul de energie de moment, însă, deseori, îi face să simtă mai rău după aceea.
  • Mito2Max este conceput după o formulă proprie doTERRA care conține acetil L-carnitină ca ingredient principal și care susține un stil de viață sănătos. Conține de asemenea, Oligonol®, un amestec unic de antioxidanți care combină polifenoli biologic activi extrași din fructul de lici și din ceaiul verde.
  • Extractul din rădăcină de Ashwaganda este, de asemenea, un ingredient principal din Mito2Max, Ashwaganda fiind numită „planta folosită de secole” datorită multiplelor beneficii pe care le oferă. Ashwaganda a fost studiată de multe generații și poate îmbuătății starea de spirit și calma sistemul nervos.
  • Mito2Max  îmbunătățește funcția mitocondriei, susține vigoarea și rezistența, ajută organismul să se adapteze mai rapid la diversele activități ale vieții și ajută la creșterea energiei mentale; susține sănătatea mentală și circulația către creier.
  • Susține organismul în ritmul alert de viață cu o formulă exclusivă de extracte standardizate din plante și cofactori metabolici.
  • Conferă o dispoziție pozitivă de-a lungul zilei.
  • Se poate utiliza pe termen lung ca o alternativă sănătoasă la cofeină.

 

Indicații de utilizare

Luați 2 capsule zilnic, cu mâncare. Nu folosiți înainte de a merge la culcare.

Conține 60 capsule.

 

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește. A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

 

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.