Motivate Touch

Preț special

119.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Cu toții avem nevoie de puțină încurajare din când în când, iar dōTERRA Motivate Touch face exact acest lucru! Cu aroma sa proaspătă, curată și mentolată, acest amestec îți va da sentimente de încredere, optimism și determinare. dōTERRA Motivate Touch te va ajuta să dai frâu liber creativității și să regăsești curajul dat de încrederea în forțele proprii. Ridică ștacheta – vei reuși!

Ingrediente

Ulei de Cocos nucifera (cocos), ulei de Mentha piperita (mentă), ulei de Citrus aurantium dulcis (portocală) (coajă), ulei de Citrus clementina (coajă), ulei de Citrus limon (lămâie) (coajă), ulei de Rosmarinus officinalis (rozmarin) (frunză/tulpină), ulei de Coriandrum sativum (coriandru) (sămânță), ulei de Ocimum basilicum (busuioc), ulei de Mentha spicata (frunză/tulpină), ulei de Cymbopogon flexuosus, extract de Dipteryx odorata (sămânță), ulei de Elettaria cardamomum (sămânță), ulei de Melissa officinalis (floare/frunză/tulpină), extract de Vanilla planifolia (fruct), limonen, linalol, citral, cumarină, eugenol.

Beneficii principale

Stimulează încrederea în sine, curajul și credința. Amestecul de uleiuri esențiale dōTERRA Motivate este formulat cu uleiuri care inspiră simțurile. Combină uleiuri esențiale de citrice și mentolate.

Utilizări

  • Folosește dōTERRA Motivate când lucrezi la un proiect, pentru a-ți menține motivația.
  • Aplică-l local înainte de o întrecere sportivă sau alte competiții.
  • Aplică-l dimineața pentru a-ți începe ziua în forță.
  • Aplică-l pe gât sau pe gulerul cămășii pentru a-ți induce sentimente de încredere înainte de o prezentare.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanelor gravide sau celor aflate sub supraveghere medicală li se recomandă să ceară sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evită expunerea la soare și raze UV pentru cel puțin 12 ore după aplicare.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.