Patchouli

Preț special

207.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Patchouli

(Pogostemon cablin)

 

Familia botanică

Labiatae

 

Metoda de extracție

Distilare cu aburi din frunze

 

Patchouli, denumit uneori „aroma anilor șaizeci”, are un parfum hippy, exotic, de mosc. Era folosit pentru a ascunde mirosul de marijuana. Utilizat în vrăji de dragoste, se crede că patchouli atrage oamenii împreună și acționează ca un afrodiziac puternic. Presărat pe bani și adăugat în portmonee, atrage bani și abundență.

În cadrul culturilor orientale, este utilizat de obicei în jurul casei pentru a susține starea generală de sănătate și pentru a elibera emoțiile negative. Este foarte benefic pentru piele, contribuind la reducerea ridurilor sau a aspectului de piele crăpată. Paciuli este un tonic general care calmează senzațiile ocazionale de greață.

Paciuli are ORAC aprox. 494.271 (TE/L). TE/L este exprimat sub forma echivalentului Trolox în micromoli per litru.

 

Beneficii principale

-Susține sistemul digestiv, poate avea ușor efect laxativ

-Tulburări emoționale, tristețe, neliniște (stimulează producerea de serotonină și dopamină, favorizând, astfel, starea de bine și de bună dispoziție)

-Susține somnul profund

-Sănătatea pielii, îngrijirea tenului (riduri, acnee, vergeturi, cicatrici)

-Tonic general, tonic uterin (stimulează metabolismul și oxigenarea la nivel celular)

-Repelent

 

Influențe emoționale

-Dezvoltă intuiția, imaginația

-Euforic, afrodoziac

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare
  • Ca supliment alimentar (GRAS/FDA)

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

Pogostemon cablin

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.