Rose / Trandafir

Preț special

1,727.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Cunoscut drept „Regele uleiurilor esențiale”, uleiul esențial de trandafir este unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale din lume. Petalele de trandafir produc o aromă florală dulce, renumită în industria parfumurilor și a uleiurilor esențiale. Uleiul esențial de Trandafir poate fi aplicat în punctele de puls, pentru o aromă care binedispune pe tot parcursul zilei. Poate fi utilizat pentru echilibrarea nivelului de hidratare al pielii, pentru reducerea apariției imperfecțiunilor pielii și pentru uniformizarea coloritului pielii. De asemenea, uleiul esențial de Trandafir poate fi aplicat pe gât și încheieturi, ca parfum personal minunat și romantic.

Beneficii principale

-Trandafirul are o aromă florală dulce, cu proprietăți benefice asupra dispoziției.

-Reduce aspectul imperfecțiunilor pielii. Uniformizează coloritul pielii.

 

-Rose este uleiul iubirii divine și al iubirii de sine. Iubirea divină este o energie care se activează prin câmpul inimii, doar atunci când ești în contact cu tine și ești cu atenția în prezent. Astfel, se creează o coerență între corp, minte și spirit.

 

-“Iubirea de sine vă asigură liniște mentală și echilibru. Iubirea de sine asigură respectul de sine și capacitatea de a-i respecta pe ceilalți. Vă oferă încrederea de a sta drept și de a cere ce vă doriți. Iubirea de sine reprezintă principalul ingredient pentru o viață împlinită, plină de succes.” (Debbie Ford)

 

-Rose activează iubire de sine; susține persoanele care suferă din cauza lipsei de afectivitate; este un sprijin real în vindecarea rănilor sufletești; sprijină persoanele care vor să experimenteze iubirea divină; suport în eliberarea de angoasele trecutului; induce deschiderea inimii spre plenitudine, bunătate față de sine și față de ceilalți.

 

-Folosind Rose cât mai des te vei simți iubit, plin de compasiune, cald, asumat, empatic și receptiv la iubirea divină.

 

-Rose ajută creierul să secrete serotonină, adică neurotransmițătorul fericirii

 

-Când utilizăm Rose, putem folosi o afirmație mentală pentru a schimba convingeri vechi și limitative

 

-Rose ne învață să ne iubim și să ne acceptăm exact așa cum suntem

 

-Pe plan emoțional, folosind Rose, vom fi susținuți să învățăm nevoia esențială de grație și intervenție divină în procesul vindecării; să cultivăm renunțarea la control și să alegem să primim iubirea divină care atrag căldura inimii, bunătatea și compasiunea în manifestare; îndrăznim să vrem să experimentăm iubirea neclintită, neschimbătoare și reală; reinstaurăm autenticitatea, sănătatea și puritatea în viața noastră; ne deschidem inima spre iubire, plenitudine, bunătate față de sine și față de ceilalți

Utilizări

  • Aplică-l pe gât și încheieturi ca parfum personal dulce și floral.
  • După o zi plină, folosește-l la masaj, pentru o experiență înălțătoare care te va îmbogăți emoțional.
  • Adaugă-l la rutina de seară de îngrijire a tenului, pentru a contribui la echilibrarea nivelului de hidratare a pielii.
  • Aplică-l pe zonele problematice de două ori pe zi, pentru a atenua imperfecțiunile tenului.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.